Potřebujete poradit?      tel  +420 460 003 583     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Vepřová žebra marinovaná ve whisky a Habanero chilli

Vepřová žebra marinovaná ve whisky a Habanero chilli

Postup

1 Cibuli s česnekem nasekáme najemno a krátce orestujeme. Přidáme protlak a asi 3 minuty dál restujeme. Zalijeme Colou a přidáme whisky, med, koření, olej a chilli mash Habanero. Ještě chvilku vaříme, aby se marináda zredukovala.
2 Žebra potřeme marinádou a necháme odležet asi na 12 hodin. Poté žebra na plechu přetáhneme alobalem a předpečeme při 95 °C po dobu 90 minut (tím si grilování urychlíme).
3 Nyní stačí žebra potřít zbytkem marinády nebo výpekem z plechu a dodělat na grilu zhruba 30 minut.
  • Použité chilli
  • Red Habanero mash
  • Ingredience
  • 1 - 2 kg vepřových žeber
  • 50 g rajčatového protlaku
  • 100 ml Coca-Coly
  • 2 cl whisky Jack Daniel Honey
  • 2 stroužky česneku
  • 1 ks cibule
  • 3 lžíce medu
  • BBQ koření
  • sůl
  • zelený pepř drcený
  • olej
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 120 min

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24h.

200 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu