Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Tacos

Tacos

Postup

1 Na velké pánvi si rozpalte olivový olej a nechte na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou šalotku. Jakmile je cibulka hotová, přidejte nadrobno nakrájenou papriku a zhruba 5 minut restujte. Poté přidejte mleté maso a zprudka ho orestujte zhruba 15 minut. Pak přidejte dvě lžíce chilli mash Orange Habanero, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte a vařte ještě zhruba 5 minut, aby se chuť mashe ve směsi co nejvíce rozvinula.
2 Mezi tím, co se vám dělá masová směs, si připravte dip z avokáda a salsu
3 Avokádo rozpulte, zbavte pecky a lžící vyndejte do mísy. Přidejte bílí jogurt, šťávu z limetky a vše smíchejte a avokádo rozmačkejte. Osolte podle chuti. Do hotového dipu ještě dejte pecku avokáda, avokádo tak nezhnědne a vydrží dlouho zelené.
4 V míse smíchejte nadrobno nakrájenou šalotku, masité rajče a jarní cibulku. Přidejte hrst nasekané petržele a koriandru. Osolte a přidejte šťávu z limetky. Vše důkladně smíchejte a v případě potřeby dochuťte soli nebo limetkou.
5 Při servírování si taco placky naplnte nasekaným ledovým salátem, pak přidejte masovou směs, slasu a guacamole.
  • Použité chilli
  • 2 lžíce Orange Habanero mash
  • Ingredience
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 4 ks šalotky
  • 3 ks papriky
  • 0,5 kg hovězího masa
  • 2 stroužky prolisovaného česneku
  • 1 špetka soli a pepře
  • Avokádový dip
  • 2 ks zralého avokáda
  • 3 lžíce bílého jogurtu
  • ½ šťáva z limetky
  • 1 špetka soli
  • Salsa
  • 2 ks šalotky
  • 1 ks velkého rajčete
  • 1 ks jarní cibulky
  • 1 hrst nasekané petržele
  • 1 hrst nasekaného koriandru
  • 1 špetka soli
  • ½ šťáva z limetky
  • K servírování
  • 1 hrst ledového salátu
  • 1 balení taco shells placky
  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 30 min

Video

Koupíte u nás

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu