Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Taco salát s grilovaným ancho kuřetem

Taco salát s grilovaným ancho kuřetem

Postup

1 Marinádu a kuře si připravíme tak, že: Předehřejeme si troubu na 175 ˚C. Nožem rozdrtíme česnek a smícháme ho s ancho, pepřem a solí. Pokapeme olivovým olejem a přidáme šálek vody. Promícháme.
2 Kuřecí prsa obalíme z obou stran. Necháme marinovat 15-20 minut při pokojové teplotě.
3 Na grilu nebo pánvi orestujeme kuře 2-3 minuty z každé strany. Přendáme kuře na pekáč a pečeme v troubě na 175 ˚C po dobu 10 minut.
4 Prsa necháme 5 minut vychladnout a nakrájíme na proužky.
5 Salát si připravíme tak, že: Do velké misky dáme všechny ingredience a promícháme.
6 Servírujeme s nakrájeným kuřetem. Pokapeme svým oblíbeným dresinkem.
  • Použité chilli
  • 1 lžíce ancho v prášku
  • Na marinádu budeme potřebovat:
  • 2 stroužky ‏česneku
  • 1/2 lžičky mořské soli
  • 1/2 ‏ lžičky pepře
  • 1 lžíce Ancho prášku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce voda
  • 650 gramů kuřecích prsou
  • Na salát budeme potřebovat
  • 1-2 hlavy římského salátu, nakrájeného
  • 1 ks ‏Červená paprika, nakrájená na menší proužky
  • 1/2 ks rajčete, nakrájeného na kostičky
  • 60 gramů kukuřice vařené
  • Dle chuti ‏červená cibule, nakrájená na tenké proužky
  • 1 hrstka koriandru, nasekaného
  • Pár hrstek tortillových chipsů
  • 120 gramů cheddaru, nastrouhaného
  • 1 ks avokáda
  • Dle chuti šťávy z limetky
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 15 min
  • Doba vaření 13 min

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu