
Postup
1
V pánvi si rozpalte olivový olej a orestujte na něm na kousky nakrájené kuřecí maso. Jakmile je maso hotové, přidejte sůl, pepř a chilli prášek Naga Bhut Jolokia. Vše důkladně promíchejte a ještě minutku restujte. Hotové maso si dejte do mísy.
2 V hluboké pánvi si rozpusťte máslo a opražte na něm na plátky nakrájené žampióny. V polovině pražení, přidejte k žampiónům nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nechte ji společně restovat s žampióny. K žampionům a cibulce přidejte prolisovaný česnek a nechte ho chvíli restovat. Poté přidejte kukuřici a čerstvé listy špenátu. Špenát během vaření ztratí svůj objem. Jakmile je vše hotové, dejte si směs do mísy.
3
Na jednu polovinu tortilly si dejte směs špenátu s masem a vše zasypte mozzarellou a strouhaným čedarem. Tortillu zaklopte a opékejte z každé strany na rozpálené pánvi zhruba 3 minutky.
Ingredience
- Použité chilli
- 1 lžička chilli prášku Naga Bhut Jolokia
- Ingredience
- 3 lžíce olivového oleje
- 0,5 kg kuřecího masa
- sůl
- pepř
- 50 g másla
- 3 ks jarní cibulky
- 200 g žampionu
- 3 stroužky česneku
- 150 g kukuřice
- 400 g čerstvého špenátu
- 150 g kostiček mozzarelly
- 200 g čedaru
- 8 x tortilla