Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Špenátová quesadilla

Špenátová quesadilla

Postup

1 V pánvi si rozpalte olivový olej a orestujte na něm na kousky nakrájené kuřecí maso. Jakmile je maso hotové, přidejte sůl, pepř a chilli prášek Naga Bhut Jolokia. Vše důkladně promíchejte a ještě minutku restujte. Hotové maso si dejte do mísy.
2 V hluboké pánvi si rozpusťte máslo a opražte na něm na plátky nakrájené žampióny. V polovině pražení, přidejte k žampiónům nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nechte ji společně restovat s žampióny. K žampionům a cibulce přidejte prolisovaný česnek a nechte ho chvíli restovat. Poté přidejte kukuřici a čerstvé listy špenátu. Špenát během vaření ztratí svůj objem. Jakmile je vše hotové, dejte si směs do mísy.
3 Na jednu polovinu tortilly si dejte směs špenátu s masem a vše zasypte mozzarellou a strouhaným čedarem. Tortillu zaklopte a opékejte z každé strany na rozpálené pánvi zhruba 3 minutky.

Ingredience

  • Použité chilli
  • 1 lžička chilli prášku Naga Bhut Jolokia
  • Ingredience
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 0,5 kg kuřecího masa
  • sůl
  • pepř
  • 50 g másla
  • 3 ks jarní cibulky
  • 200 g žampionu
  • 3 stroužky česneku
  • 150 g kukuřice
  • 400 g čerstvého špenátu
  • 150 g kostiček mozzarelly
  • 200 g čedaru
  • 8 x tortilla

Video

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu