Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Postup

1 Čerstvou listovou petržel si nasekejte najemno a dejte si do dostatečného množství osolené vody vařit těstoviny. Mezitím, co se vám těstoviny vaří, si připravte česnekový základ. Česnek si rozmáčkněte nožem a zbavte slupky. Nakrájejte na tenké plátky, které poté vložte do rozpáleného olivového oleje. Nechte jen krátce orestovat. Česnek se nesmí spálit, jinak zhořkne.
2 Jakmile je česnek hotový, stáhněte pánev z plotny a přidejte špetku chilli vloček Carolina Reaper. Promíchejte a nechte rozvonět. Poté, co jsou těstoviny hotové, je slejte a nechte si zhruba naběračku vody z těstovin. Těstoviny vložte do pánve s olejem, přidejte naběračku vody z těstovin a důkladně vše promíchejte. Odstavte z plotny, přidejte nasekanou petržel, promíchejte a můžete servírovat.
  • Použité chilli
  • špetka chilli Carolina reaper vloček
  • Ingredience
  • 250 g čerstvých těstovin
  • 3 stroužky česneku
  • 40 ml olivového oleje
  • hrst čerstvé listové petržele
  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 20 min

video

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu