
Postup
1 Na rozpálené pánvi bez oleje orestujeme italský salám ventricina a napůl rozkrojená rajčátka (opékáme rozkrojenou stranou na pánvi).
2 Zmírníme plamen, přidáme šalotku, česnek, olivy a celou papričku Bhut Jolokia (sušenou rehydratujeme namočením do horké vody asi na 20 minut).
3 Papričku před přidáním opatrně a lehce rozmělníme. Vše smícháme s uvařenými špagetami a na talíři posypeme parmazánem.
- Použité chilli
- 1 ks Naga Bhut Jolokia celá
- Ingredience
- 200 g špaget
- 100 g salámu ventricina
- 30 g cherry rajčat
- 20 g oliv
- 5 g česneku
- 30 g šalotky
- parmazán
- Počet porcí 4
- Doba přípravy 30 min
- Doba vaření 0 min