
Postup
1 Nejprve si vyložte formu na koláč listovým těstem. Těsto propíchejte na pár místech vidličkou.
Následně si v misce smíchejte vajíčka se smetanou, chilli práškem Naga Bhut Jolokia, solí a pepřem.
Nakonec si nachystejte všechny komponenty na koláč. Cuketu a červenou cibuli si nakrájejte na plátky, květák rozdělte na malé růžičky.
Vše rozložte na listové těsto do formy. Přidejte plátky cuket, růžičky květáku, kroužky cibule, plátky šunky, kozí sýr.
Nakonec vše zalijte vajíčkovou směsí. Pokapejte olejem a dejte do trouby. Pečte na 180 C přibližně 35 minut
Hotový koláč dozdobte chilli marmeládou a čerstvou rukolou.
Koláč je výborný teplý, tak i studený.
- Použité chilli
- ½ lžičky prášku Naga Bhut Jolokia
- Ingredience
- balení listového těsta
- 2 vejce
- 100 ml smetany 33%
- sůl a pepř
- malá cuketa
- cca ¼ květáku
- červená cibule
- 100 g schwarzwaldské šunky
- 150 g kozího sýra s bílou plísní
- olivový olej na pokapání
- Na ozdobu
- čerstvá rukola
- chilli marmeláda
- Počet porcí 3
- Doba přípravy 30 min
- Doba vaření 35 min