Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Rybí polévka z lososa

Rybí polévka z lososa

Postup

1 V hrnci si rozpalte olivový olej a orestujte na něm na kostky nakrájenou mrkev. Jakmile je mrkev hotová, přidejte na kostky nakrájenou cibuli a nechte jí zesklovatět. K zelenině poté přidejte bílé suché víno a nechte jej svařit, aby se odpařil všechen alkohol. Promíchejte a přidejte na kostky nakrájené brambory. Podlijte vývarem, přidejte sekaná rajčata, na kostky nakrájený řapíkatý celer, sůl a jednu celou chilli papričku Aji Amarillo.
2 Promíchejte, přiklopte a vařte, dokud nebude všechna zelenina hotová. Jakmile je zelenina vařená, přidejte na závěr na kousky nakrájeného lososa a jen krátce povařte. Část vařeného lososa si odeberte bokem, použijete ho při servírování. Takto hotovou polévku rozmixujte dohladka. Na závěr přidejte smetanu. Promíchejte a servírujte s opečenými krutonky z rohlíku.
  • Použité chilli
  • 1 celá chilli paprička Aji Amarillo
  • Ingredience
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 3 mrkve
  • 1 větší cibule
  • 4 řapíkaté cibule
  • 200 ml bílého suchého vína
  • 3 brambory
  • 400 g sekaných rajčat
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • 600 g lososa
  • sůl
  • 200 g 33% smetany
  • rohlík na krutonky
  • Na ozdobu
  • limeta, smetana nebo čerstvý kopr
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 60 min

video

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 48 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 2 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu