Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.cz

Polévka Chilli con carne

Polévka Chilli con carne

Postup

1 Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno. Do kastrolu nalijeme trochu oleje obojí na něm orestujeme dorůžova. Přidáme mleté maso s římským kmínem a vařečkou jej oddělujeme od sebe a opékáme. Když se vysmahne všechna puštěná šťáva, okořeníme maso paprikou a ještě chvilku opékáme.
2 Zalijeme vývarem, promícháme, přiklopíme pokličkou a 25 minut povaříme. Pak přidáme rajčata a na kousky pokrájenou papriku, dochutíme solí, oreganem a chilli a vaříme ještě tak 5 minut. Přidáme fazole a kostičku hořké čokolády a vaříme další 2 minutky. Promícháme a servírujeme. Na talířích ozdobíme koriandrem.
3 V mezičase si připravíme sýrové chipsy. Sýr nastrouháme na jemném struhadle a navrstvíme jej na pečící papír do souvislé placky. Vložíme do trouby a pečeme při 190 st. C dozlatava. Upečený sýr necháme zchladnout a nalámeme na kusy.
  • Použité chilli
  • 1 lžička Scotch Bonnet prášku
  • Ingredience
  • 400 g mletého hovězího masa
  • 400 g drcených rajčat v plechovce
  • 250 g uvařených červených fazolí
  • 3 stroužky česneku
  • 1 ks cibule
  • 0,5 l hovězího vývaru
  • 1 ks červené papriky
  • 1 lžíce uzené papriky
  • 1 kostička hořké čokolády
  • 1 lžička oregána
  • 1 lžička římského kmínu
  • 1 špetka soli
  • 1 lžička oleje
  • 1 špetka koriandru
  • 100 g čedaru
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 45 min

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

50 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 2 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu