Potřebujete poradit?      5ef204cb1c60769bfb9d50bc93eaacd3.svg  +420 702 708 980      d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  eshop@thechillidoctor.cz

Pikantní kuřecí křídla

Pikantní kuřecí křídla

Postup

1 Ve velké míse smíchejte mouku se solí, pepřem, sušeným česnekem a chilli práškem Scotch Bonnet. Kuřecí křídla rozdělte na dvě část, osušte, aby nebyla moc mokrá a obalte ve směsi. Křídla rozložte na plech s pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě na 220 °C po dobu 45 minut.
2 Mezi tím, co se křídla pečou, si ve velké míse smíchejte med s chilli mashem. Po upečení křídla ve směsi obalte a dejte znovu na pečící papír a pečte na 260 °C ještě 8 minut. Jakmile jsou křídla pečená, můžete hned servírovat.
3 Zbytek mashe můžete použít na potírání křídel pro ještě pikantnější chuť. Křídla jsou skvělá s kečupem, jogurtem a s čerstvým chlebem.
  • Použité chilli
  • 1 lžíce Scotch Bonnet prášku
  • 200 ml Scotch Bonnet mashe
  • Ingredience
  • 200 g hladké mouky
  • 300 g kuřecích křídel
  • 20 g soli
  • 1 lžička pepře
  • 10 g sušeného česneku
  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 55 min

Videorecept

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

50 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 2 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu