
Postup
1 Ve velké míse smíchejte mouku se solí, pepřem, sušeným česnekem a chilli práškem Scotch Bonnet. Kuřecí křídla rozdělte na dvě část, osušte, aby nebyla moc mokrá a obalte ve směsi. Křídla rozložte na plech s pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě na 220 °C po dobu 45 minut.
2 Mezi tím, co se křídla pečou, si ve velké míse smíchejte med s chilli mashem. Po upečení křídla ve směsi obalte a dejte znovu na pečící papír a pečte na 260 °C ještě 8 minut.
Jakmile jsou křídla pečená, můžete hned servírovat.
3 Zbytek mashe můžete použít na potírání křídel pro ještě pikantnější chuť. Křídla jsou skvělá s kečupem, jogurtem a s čerstvým chlebem.
- Použité chilli
- 1 lžíce Scotch Bonnet prášku
- 200 ml Scotch Bonnet mashe
- Ingredience
- 200 g hladké mouky
- 300 g kuřecích křídel
- 20 g soli
- 1 lžička pepře
- 10 g sušeného česneku
- Počet porcí 2
- Doba přípravy 20 min
- Doba vaření 55 min