Potřebujete poradit?      tel  +420 910 880 843     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Pečená vepřová kotleta na šalvěji a dýni

Pečená vepřová kotleta na šalvěji a dýni

Recept- postup

1 Dýni si očistěte, rozpulte, vydlabejte a nakrájejte společně s červenou cibulí na proužky, které poté vložte na dno zapékací formy.
2 Plátky masa lehce zakápněte olejem a ze všech stran osolte, opepřete a posypte chilli granulemi Chipotle. Připravené plátky masa vložte na dýni s cibulí.
3 Na vršek masa položte na tlusté plátky nakrájený bůček, přidejte šalvěj a tymián. Vložte do předehřáté trouby na 180 °C a pečte 40 minut. Během pečení nezapomeňte podlévat šťávou.
4 Na konci pečení zesilte troubu na 220 °C, dejte funkci gril a pečte zhruba 5 minut, aby se na bůčku udělal zlatá kůrčička. Jakmile je maso hotové, podávejte s bramborovými noky.
  • Použité chilli
  • 1 lžíce Chipotle granule
  • Ingredience
  • 2 ks červené cibule
  • 1/2 dýně Hokaido
  • 3 plátky vepřové kotlety bez kosti
  • 300 g vepřového bůčku
  • olivový olej
  • sůl, pepř
  • snítka šalvěje a tymiánu
  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 45 min

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 48 hod.

50 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 2 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu