Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Panna Cotta

Panna Cotta

Postup

1 Do menšího hrnce si dejte smetanu, cukr a semínka i zbytek vanilkového lusku. Přiveďte k varu a poté dejte bokem lehce vychladnout, aby nebyla úplně horká. Mezitím, co chladne smetana, si dejte do studené vody nasáknout želatinu podle návodu.
2 Jakmile je želatina nabobtnalá, vymačkejte z ní co nejvíce vody a dejte ji do ještě teplé smetany. Vše důkladně smíchejte a poté nalijte do sklenic. Sklenice dejte do lednice zhruba na 3 hodiny ztuhnout.
3 Mezitím, co tuhne směs v lednici, si připravte jahodový přeliv. Do hrnce si dejte mražené jahody a krátce svařte. Do rozvařených jahod přidejte chilli prášek Pasilla, vše smíchejte a pomocí tyčového mixéru rozmixujte do hladka.
4 Rozmixované jahody nechte vychladnout a poté je nalijte na zatuhlou Panna Cottu. Při servírování ozdobte čerstvými jahodami a lístky máty.
  • Použité chilli
  • 2 lžičky Pasilla chilli prášku
  • Ingredience
  • 400 ml 33% smetany
  • 50 g cukru krystal
  • 1 vanilkový lusk
  • 500 ml vody
  • 3 plátky želatiny
  • 100 g mražených jahod
  • čerstvé jahody a máta na ozdobu
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 180 min

Video

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu