Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Ostrý bramborák

Ostrý bramborák

Postup

1 Brambory si oloupejte a jednu polovinu brambor nastrouhejte na hrubo a druhou polovinu brambor nastouhejte na jemno. Nastrouhané brambory dejte do vlhké utěrky a vymačkejte z nich většinu tekutiny. Vymačkané brambory si dejte do velké mísy a přidejte k nim prolisovaný česnek, majoránku, vejce, smetanu, chilli prášek Trinidad Scorpion Moruga, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte a poté ke směsi přidávejete postupně hladkou mouku. Musí vám vzniknout lehce husté těsto, které je pořád ještě dobře mazlavé.
2 Ve větší pánvi si rozpalte olej a dejte do něj jednu naběračku těsta a rozprostřete jej do placky. Bramborák smažte z každé strany zhruba 2 - 3 minutky.
3 Hotový bramborák dejte okapat na ubrousek a podávejte ještě teplý.

Ingredience

  • Použité chilli
  • 3 g chilli vloček Trinidad Scorpion Moruga
  • Ingredience
  • 1 kg brambor
  • 8 stroužků česneku
  • 2 lžíce majoránky
  • 2 vejce
  • 100 ml 33% smetany
  • hladká mouka na zahuštění
  • sůl
  • pepř
  • 0,5 l oleje na smažení

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 48 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 2 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu