Potřebujete poradit?      tel  +420 460 003 583     posta  eshop@thechillidoctor.cz

No 12 Collection - dárková sada chilli koření

Bestseller
Dárek zdarma
No 12 Collection - dárková sada chilli koření

Srovnali jsme chilli papričky do latě. Nebo spíše do praktického dřevěného stojánku, který obsahuje 12 druhů mletých chilli papriček.

Sada je skvělým dárkem pro milovníky pálivého i začátečníky, kterým otevře bránu do chilli světa všech chutí a stupňů pálivostí.

Spolehněte se letos na dárek, který jako jediný zaručeně vykouzlí slzy v očích!

 

Cena za 1 ks vč. DPH: 799 Kč
Dárek
Skladem Expedujeme 19.03.2024
Popis

No 12 Collection - dárková sada chilli koření

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým a mějte chilli vždy přehledně uspořádané a po ruce v praktickém dřevěném stojánku. Dárková kolekce dvanácti zkumavek v praktickém dřevěném stojánku se stane ozdobou každé kuchyně.

Dárková sada obsahuje nejoblíbenější druhy chilli v prášku různých chutí, vůní, barev a stupňů pálivosti. Od jemných papriček Ancho a Kashmiri přes aromatické Chipotle, intenzivní Bird's Eye a tropické Habanero až po nejpálivější trio Naga Bhut Jolokia, Trinidad Scorpion a Carolina Reaper.

Balíček obsahuje 12 druhů chilli:

Carolina Reaper chilli v prášku (9 g): nejpálivější komerčně dostupná chilli paprička na světě (2 200 000 SHU). Po spalujícím žáru se projeví zajímavou ovocně sladkou chutí.

 Trinidad Scorpion chilli v prášku (9 g): druhé nejpálivější chilli (2 000 000 SHU) se rozvíjí postupně a dokáže pálit velmi dlouho, během čehož si vychutnáte jeho zemité tóny.

Naga Bhut Jolokia chilli v prášku (9 g): intenzivní a dlouhotrvající úroveň pálivosti (1 000 000 SHU) se stopou čerstvých zelených jablek a meruněk.

 Habanero chilli v prášku (9 g): použijte do slaných i sladkých pokrmů, vychutnáte si vysokou pálivost (350 000 SHU) a sladkou květinovou chuť tropického ovoce.

Scotch Bonnet chilli v prášku (9 g): autentická pálivost (350 000 SHU) je doplněna květinovou vůní a chutí osvěžujících třešní, jablek a meruněk.

 Bird's Eye chilli v prášku (9 g): chilli Bird's Eye pochází z Afriky a vyniká vysokou pálivostí (100 000 SHU), díky níž je univerzálním, výrazně pálivým kořením pro africkou a asijskou kuchyni.

 Chipotle chilli v prášku (9 g): uzené Jalapeños dodává neodolatelné kouřové aroma se sladkou chutí a dodává pokrmům ideální pálivost (10 000 SHU).

Zelené Jalapeño chilli v prášku (9 g): nezralá verze tohoto chilli zaujme střední pálivostí (10 000 SHU) a chutí zeleného pepře.

Červené Jalapeño chilli v prášku (9 g): červená verze má mírnější pálivost (10 000 SHU), plnější zemitou chuť v kombinaci s peprnou sladkostí.

Kashmiri chilli v prášku (9 g): dodá každému pokrmu sytě červenou barvu, aroma s nádechem orientálního indického koření a hravou pálivost (12 000 SHU).

 Ancho chilli v prášku (9 g): nejoblíbenější mexické chilli má příjemnou, velmi mírnou pálivost (2 500 SHU) a díky zemitým, sladkým tónům švestek a rozinek se hodí k pikantním pokrmům i sladkým čokoládovým dezertům.

Cayenne chilli v prášku (9 g): tuto pálivější verzi (15 000 SHU) červeného chilli si zamilujete, dodává pokrmům oranžovou barvu, pikantní chuť a tu správnou dávku chilli pálivosti a chuti.


Tip: Dřevěný stojan obsahuje zkumavku plné velikosti, které lze zakoupit i samostatně. Až vám dojde vaše oblíbené chilli v prášku, navštivte náš eshop a stojan si doplňte.

 

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24h.

200 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu