Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Kung Pao

Kung Pao

Postup

1 Kuřecí maso si nakrájejte na tenké nudličky a smíchejte je v míse s kukuřičným škrobem, chilli práškem Habanero a sojovou omáčkou. Mísu přiklopte a dejte na 10 minut do lednice.
2 V míse si s vodou smíchejte kukuřičný škrob, rýžový ocet, sojovou omáčku, ústřicovou omáčku, cukr a saké. Vše důkladně promíchejte.
3 Na pánvi si rozehřejte arašídový olej a osmahněte v něm kuřecí maso. Poté maso dejte okapat od oleje a zbytek oleje z pánve slejte do nádoby (dá se použít příště). Na zbytku oleje v pánvi chvíli osmahněte česnek se zázvorem.
4 Poté přidejte na tenké proužky nakrájenou paprikou a jarní cibulku. Poté přidejte kuřecí maso, arašídy v chilli prášku Habanero a chvíli restujte. Nakonec přidejte omáčku a minutku vařte do zhoustnutí. Podávejte s rýží basmati.
  • Použité chilli
  • 1 lžíčka Habanero prášku
  • 200 g Arašídů Habanero s limetkou
  • Ingredience
  • 500 g kuřecího masa
  • 1 lžička kukuřičkého škrobu
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 2 lžice vody
  • 20 ml rýžového octa
  • 50 ml sojové omáčky
  • 2 lžíce ústřicové omáčky
  • 1 lžíce cukru
  • 20 ml saké
  • 100 ml arašídového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce strouhaného zázvoru
  • 2 ks papriky
  • 4 ks jarní cibulky
  • Počet porcí 3
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 20 min

Videorecept

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu