Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Kotlety v parmazánové omáčce s pečenými brambory

Kotlety v parmazánové omáčce s pečenými brambory

Postup

1 Na pánvi si rozehřejte máslo s olivovým olejem a na něm nechte zprudka osmahnout vepřové kotlety z obou stran do zezlátnutí. Kotlety vyndejte z pánve a zakryjte je, aby zůstaly v teple a nepouštěly příliš šťávu. Na pánvi, kde jste dělali kotlety, nechte rozvonět prolisovaný česnek, který zasypejte moukou a udělejte světlou jíšku. Tu zalijte vývarem a smetanou, přidejte chilli papričku Wiri Wiri a vše pořádně promíchejte. Do omáčky vraťte kotlety, pánvičku zakryjte pokličkou a kotlety duste na mírném ohni v omáčce přibližně 15 minut. Nakonec vyndejte z pánve maso i chilli papričku Wiri Wiri, přidejte parmazán a nechte ho rozpustit. Vše důkladně promíchejte a do omáčky vraťte maso. Hotovou parmazánovou omáčku dochuťte pepřem a čerstvým tymiánem. Kotlety v parmazánové omáčce můžete podávat s pečeným bramborem nebo vařenými těstovinami.
  • Použité chilli
  • chilli paprička Wiri Wiri
  • Ingredience
  • 1 kg vepřových kotlet (cca ř tlustých plátků)
  • 30 g másla
  • lžíce olivového oleje
  • Na omáčku
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžíce mouky
  • 400 ml vývaru
  • 200 ml smetany 31%
  • 100 g sýru Parmigiano Reggiano
  • Na ozdobu
  • pepř
  • čerstvý tymián
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 15 min

Koupíte u nás

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 48 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 2 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu