Potřebujete poradit?      tel  +420 460 003 583     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Delikatesy

Zažehněte chuť na něco dobrého. Vyberte si z naší nabídky lahodných chilli delikates. Ať už vsadíte na sladké, slané, nebo dokonce tekuté pálivé lahůdky. Delikatesy nesmí chybět mezi pohoštěním na žádné správné párty či oslavě, ale také potěší jako originální dárek pro milovníky chilli.

Koření na žebra s chilli Chipotle a Naga Bhut Jolokia 70 g

Koření na žebra s chilli Chipotle a Naga Bhut Jolokia 70 g

S tímto kořením si vzpomínky na vynikající žebírka uchováte ještě hodně dlouho. Postará se o to paprička Bhut Jolokia, přezdívaná jako Ghost chilli, jejíž pálení je opravdu intenzivní a dlouhotrvající. Ve směsi jsme ji doplnili aromatickými uzenými Chipotle, solí, česnekem, paprikou a trochou cukru, aby grilované pochoutky krásně karamelizovaly. Koření se hodí jak na žebra, tak na pečený bůček, kolena i špízy.

Složení Sůl (40%), chilli Chipotle, Chilli Naga Bhut Jolokia, paprika, česnek, cukr, chilli, dextróza, zázvor, protispékavá látka: Cafos (E 341), rostlinný olej slunečnicový, medové aroma, kurkuma, sušený med
Pálivost
  • 3
Země původu Česká Republika
Cena za 1 ks vč. DPH: 99 Kč
Skladem Expedujeme 17.04.2024
Popis

Koření na žebra s chilli Chipotle a Naga Bhut Jolokia 70 g

Představte si chuť šťavnatých, dokonale vypečených žebírek. A teď si k tomu představte omamnou uzenou vůni a pořádnou pálivost, která se vás bude držet ještě v době, kdy budete sklízet nádobí ze stolu. Už se vám sbíhají sliny?

Chipotle dodají grilovaným a masovým pokrmům kouřovou chuť se sladkými podtóny čokolády a ořechů, které získávají díky uzení na pekanovém dřevě. Naga Bhut Jolokia, jedno z nejpálivějších chilli na světě, zase pořádnou porci intenzivního a dlouhotrvajícího pálení. Souhru těchto dvou papriček potom v naší směsi doplňuje už jen sůl, česnek, paprika a trocha cukru, aby žebírka na povrchu krásně karamelizovala. Koření se hodí jak na žebra, tak na grilovaný a pečený bůček, koleno, na špízy i jako základ pro marinádu.

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24h.

200 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu