
Postup
1 Hovězí maso si vyndejte z lednice půl hodiny předem. Nakrájejte jej na tenké plátky, poté na tenké proužky a nakonec na jemné kostičky. Svíčková je tak jemná, že maso stačí nakrájet, nemusíte jej mlít.
2 Přidejte najemno nakrájenou šalotku, kapari a pažitku. Dále přidejte dijonskou hořčici, chilli mash Chipotle, olivový olej a trochu soli a pepře.
3 Důkladně promíchejte, nechte 5 minut odležet a poté dochuťte dle potřeby a vaší chuti.
4 Podávejte s vaječným žloutkem a na oleji dozlatova opečenou topinkou s česnekem.
Ingredience
- Použité chilli
- 2 lžíčky Chipotle mash
- Ingredience
- 300 g hovězí svíčkové
- 1 větší šalotka
- 1 lžíce kapari
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl, pepř
- 2 žloutky
- topinka opečená na oleji a česnek na potření