Potřebujete poradit?      tel  +420 460 003 583     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Postup

1 Rozpalte si hrnec a orestujte v něm na drobná kolečka nakrájené párky. Jakmile jsou párky zlatavé, dejte je bokem a do hrnce přidejte olivový olej a dozlatova na něm orestujte cibulku. Poté co je cibulka hotová, přidejte prolisovaný česnek, který nechte provonět.
2 Dále přidejte rajský protlak, sladkou papriku, majoránku a chilli Naga Bhut Jolokia. Vše důkladně promíchejte a zalijte hovězím vývarem.
3 Osolte a přidejte nakrájené brambory. Vše vařte, dokud nejsou brambory hotové.
4 Jakmile jsou brambory hotové, odeberte si jich pár do misky a rozmačkejte je vidličkou. Přidejte je zpět do polévky i se smetanou a důkladně promíchejte. Nakonec do polévky přidejte opečené párky a ještě chviličku provařte. Podle potřeby dochuťte solí.
5 Nakonec do polévky dejte opečené párky a ozdobte čerstvou petrželkou. Podávejte například s čerstvým chlebem
  • Použité chilli
  • ½ lžičky prášku Naga Bhut Jolokia
  • Ingredience
  • 4 nožičky frankfurtskcýh párků
  • 2 červené cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 50 g rajského protlaku
  • sůl
  • 1 a ¼ l hovězího vývaru
  • 4 ks brambor
  • 50 ml 12% smetany
  • čerstvá petrželka
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 60 min

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24h.

200 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu