Potřebujete poradit?      tel  +420 460 003 583     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Čokoládové Ancho donuty

Čokoládové Ancho donuty

Postup

1 Donuty: Předehřejeme troubu na 175 ˚C. Máslem vymažeme formu na donuty.
2 V misce smícháme kakao, mouku, cukr, chilli, prášek do pečiva a sůl. Poté přidáme 2 vejce.
3 Jakmile máme všechno smíchané, vmícháme 150g podmáslí, dál pokračujeme přidáním kokosového oleje a zbylými 150g podmáslí. Pořádně promícháme.
4 Nalijeme těsto do plnícího sáčku s ustřiženým rohem a vytlačíme těsto do připravené formy. Formou párkrát poklepeme o podložku, abychom se vyvarovali případným vzduchovým bublinkám v těstě. Pečeme po dobu 20 minut.
5 Donuty necháme několik minut vychladnout ve formě, pak je vyndáme na rošt a necháme zcela vychladnout.
6 Poleva: Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a kokosový olej. Mícháme, dokud se čokoláda zcela nerozpustí.
7 Donuty máčíme vrchní stranou do čokoládové polevy. Ozdobíme dle libosti.
8 Před podáváním necháme polevu zchladnout.
  • Použité chilli
  • 2 lžičky ancho prášku
  • Ingredience
  • 260 g mouky
  • 170 g cukru
  • 2 lžičky ancho prášku
  • 50 g kakao prášku
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 2 ks vajec
  • 300 g podmáslí
  • 40 g kokosového oleje
  • 1/4 lžičky soli
  • Na polevu
  • 100 g hořké čokolády
  • 20 g kokosového oleje
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 20 min

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24h.

200 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu