Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Cizrnové chilli s Ancho

Cizrnové chilli s Ancho

Postup

1 Na velké pánvi rozehřejeme olivový olej. Vsypeme nadrobno nakrájenou fialovou cibuli a necháme ji zesklovatět. Poté přidáme nadrobno nakrájený česnek, pouze minutu budeme opékat, aby nezhořkl. Přisypeme koření – římský kmín, koriandr, uzenou papriku, oregano. Opět chvilku promícháme, přidáme nakrájenou papriku a za stálého míchání necháme změknout.
2 Dochutíme sójovou omáčkou, práškem chilli papriček Ancho, přilijeme krájená rajčata, cizrnu a přivedeme k varu. Zmírníme plamen a necháme zhruba 15 minut probublávat. Dochutíme solí, necháme rozpustit čokoládu a odstavíme z plotny.
3 Podáváme s rýží, rozmačkaným avokádem, posypané černým sezamem, čerstvou chilli papričkou, limetou a koriandrem.
  • Použité chilli
  • 1 lžička ancho prášku
  • Ingredience
  • 1 lžice olivového oleje
  • 1 fialová cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička římského kmínu
  • 1 lžička mletého koriandru
  • 2 lžičky uzené papriky
  • 1 lžička sušeného oregána
  • chilli
  • 1 červená paprika
  • 1 lžice sójové omáčky
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 plechovka krájených rajčat
  • 1 plechovka cizrny
  • 1 čtvereček hořké čokolády
  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 1 min
  • Doba vaření 20 min

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu