Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Chilli fazolové burgery

Chilli fazolové burgery

Postup

1 Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Plech vyložíme pečícím papírem.
2 Fazole slijeme a propláchneme. Na lžíci olivového oleje zpěníme cibulku a budeme restovat dozlatova. Fazole krátce promixujeme s cibulí. Stačí opravdu chvilku, směs nemusí být úplně jemná.
3 Dochutíme solí, pepřem, česnekem chilli, sójovou omáčkou a tahini. Důkladně promícháme a na závěr zahustíme kukuřičnou moukou.
4 Pomocí rukou tvarujeme burgery. Z dané směsi by měly vyjít čtyři. Dáme je péct do předehřáté trouby zhruba na 30 minut. V polovině pečení burgery obrátíme.
5 Mezitím si přepůlíme bulky, pomažeme je red tabasco omáčkou, doplníme listovými saláty, plátky rajčat a burgerem.
  • Použité chilli
  • 1 lžíce New Mexican prášku
  • 1 lžíce Red Tabasco mash
  • Ingredience
  • 1 plechovka červených fazolí
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 fialová cibule
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce tahini
  • 85 g kukuřičné mouky
  • Na dokončení
  • 4 ks burgerové bulky
  • 4 listy listového salátu
  • 2 ks rajčat
  • Počet porcí 4
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 30 min

Koupíte u nás

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu