Červené s chilli
Dát si „něco ostřejšího” už dávno neplatí jen o panáku tvrdého alkoholu. Spojení červeného vína a chilli prostě musíte ochutnat. Ať už hledáte perfektní dárek pro milovníky vína i pálivého, nebo jen chcete na večírku či oslavě zazářit s netradičním pohoštěním.
Tato exkluzivní šarže suchého vína Cabernet Moravia má příjemnou paprikovou vůni s cabernetovými tóny. V chuti je cítit jemná tříslovinka, která plynule přechází v ostré pálení chilli.
A co nás na tomto rubínově červeném vínu baví nejvíce? Že kvasilo s papričkami Fatali White, které mají naopak smetanově bílou barvu. Ty pochází původně z Jižní Afriky, dosahují pálivosti až 350,000 SHU a v jejich chuti dominují výrazné ananasové a citrusové tóny. Takže kromě pálení dodávají našemu vínu i osvěžující ovocný nádech.
K jídlu se Cabernet Moravia s chilli hodí všude tam, kde klasické červené víno. A vlastně i kdekoliv tam, kde nikdy neuškodí špetka pikantnosti. Doporučujeme jej podávat ke zvěřině, kachně, huse, k hovězím steakům, guláši nebo klobásám, k pečenému bůčku, žebru či koleni nebo k výraznějším plísňovým a zralým sýrům.
Objem: 0,5 L
Ročník: 2019
Obsah alergeních látek (obsahuje siřičitany)
Skutečný obsah alkoholu 12,1% obj.