Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Carbonara

Carbonara

Postup

1 Nejprve si dejte vařit osolenou vodu na špagety. Mezitím, co se vaří voda, na pánvi si rozehřejte máslo s olivovým olejem a nechte na něm do křupava vypéct slaninu.
2 Jakmile vám vře voda, dejte vařit špagety na požadovanou dobu. Těsně před koncem uvaření těstovin, dejte jednu naběračky vody z těstoviny do pánve se slaninou. Důkladně promíchejte a nechte minutku vařit.
3 Jakmile je provařeno, přidejte všechny špagety do pánve se slaninou a promíchejte je. Nechte vše na mírném ohni ještě prohřát.
4 Mezitím si v míse smíchejte nastrouhaný sýr Parmigiano-Reggiano se žloutky, pepřem a chilli vločkami Habanero. Promíchejte a přidejte 2 naběračky vody z těstovin. Znovu promíchejte a nalijte do horkých špaget.
5 Po nalití odstavte pánev z plotny a začněte se špagetami důkladně a rychle míchat. Začne vznikat krásně hustá konzistence omáčky, kterou se obalují špagety. Ihned servírujte a podávejte s nastrouhaným sýrem Parmigiano-Reggiano.

Ingredience

  • Použité chilli
  • 1 lžička Habanero vloček
  • Ingredience
  • 60 g másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 200 g slaniny
  • 100 g Parmigiano-Reggiano
  • 4 žloutky
  • sůl, pepř

Video

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu