Potřebujete poradit?      tel  +420 460 003 583     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Burrito

Burrito

Postup

1 Na velké pánvi si rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm cibuli. Jakmile je cibule hotová, přidejte prolisovaný česnek a nechte ještě chvíli orestovat. Poté přidejte mleté maso, sůl, pepř, vařená rajčata a chilli Red Habanero Mash. Vše důkladně promíchejte a nechte dusti 40 minut. Poté přidejte vařenou kukuřici a nechte dusit ještě 5 minut.
2 Do kastrůlku si dejte vařit rýži, kterou budete pokládat na masovou směs. Vařené fazole si v míse za pomocí vidličky rozmačkejte do fazolové pasty, kterou se bude potírat tortilla.
3 Mezitím, co se bude maso dusit a vařit rýže, si můžete připravit rajčatovou salsu. Rajčata, cibuli a jalapeños papričku nakrájejte na drobné kousky a smíchejte v míse.
4 Přidejte nadrobno nasekaný koriandr, olivový olej a šťávu z limetky. Důkladně vše promíchejte a osolte a opepřete. Dejte poté do lednice odpočinout.
5 Jakmile máte masovou směs hotovou, na velkou pánev si z obou stran opečte tortilu. Pomažte jí fazolovou pastou, přidejte listy římského salátu, masovou směs, vařenou rýži a zasypte sýrem. Tortillu si smotejte do válečku. Můžete dát ještě zapéct do grilu. Podávejte s rajčatovou salsou nebo zakysanou smetanou.
  • Použité chilli
  • 60 ml Red Habanero mash
  • Ingredience
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 ks červená cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 500 g mletého hovězího
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 400 g vařených rajčat
  • 280 g vařená kukuřice
  • 250 g vařených fazolí
  • 100 g rýže (syrové)
  • 200 g cheddaru
  • 1 hrst římského salátu
  • 8 ks pšeničné tortilly
  • 4 ks rajčat
  • 1 ks jalapeños paprička
  • 1 ks cibule
  • 1 hrst koriandru
  • 1 lžíce olivového oleje
  • ½ šťáva z limetky
  • Počet porcí 8
  • Doba přípravy 30 min
  • Doba vaření 60 min

Videorecept

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24h.

200 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu