
Postup
1 Slaninu dejte na pečící papír a vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 °C, pečeme dozlatova.
Červenou cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky. Na rozpálenou pánev dejte kostičku másla a červenou cibuli. Cibuli pomalu orestujte a ke konci přidejte lžíci medu. Promíchejte, chvíli restujte a poté odstavte.
Mleté maso smíchejte s chilli kořením Barbecue seasoning a vytvořte dvě placky větší než dlaň. Vložte je na rozpálený gril a grilujte 5 minut, poté otočte, grilujte opět 5 minut z druhé strany. Na maso položte plátek sýru Cheddar a nechte jej rozpustit.
Mezitím, co se griluje maso si dejte na gril rozkrojenou máslovou briošku a lehce ji opečte.
Jakmile je maso hotové, dejte jej na chvíli odpočívat. Během toho, si najemno nasekejte kimchi a přidejte jej do majonézy a promíchejte.
Opečenou briošku potřete majonézou s kimchi, přidejte salát, plátky rajčat, maso se sýrem, dozlatova vypečenou slaninu, medovou cibulku a druhou půlku briošky potřenou kimchi majonézou.
- Použité chilli
- 1 lžíce chilli koření Barbecue seasoning
- Ingredience
- 100 g slaniny
- 1 velká červená cibule
- kostička másla
- 300 g mletého hovězího
- 2 plátky sýru Cheddar
- 2 máslové briošky
- 50 g kimchi
- 100 g majonézy
- čerstvý salát
- velké rajče
- Počet porcí 2
- Doba přípravy 20 min
- Doba vaření 5 min