Potřebujete poradit?      tel  +420 702 708 980     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Burger s kimchi majonézou

Burger s kimchi majonézou

Postup

1 Slaninu dejte na pečící papír a vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 °C, pečeme dozlatova. Červenou cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky. Na rozpálenou pánev dejte kostičku másla a červenou cibuli. Cibuli pomalu orestujte a ke konci přidejte lžíci medu. Promíchejte, chvíli restujte a poté odstavte. Mleté maso smíchejte s chilli kořením Barbecue seasoning a vytvořte dvě placky větší než dlaň. Vložte je na rozpálený gril a grilujte 5 minut, poté otočte, grilujte opět 5 minut z druhé strany. Na maso položte plátek sýru Cheddar a nechte jej rozpustit. Mezitím, co se griluje maso si dejte na gril rozkrojenou máslovou briošku a lehce ji opečte. Jakmile je maso hotové, dejte jej na chvíli odpočívat. Během toho, si najemno nasekejte kimchi a přidejte jej do majonézy a promíchejte. Opečenou briošku potřete majonézou s kimchi, přidejte salát, plátky rajčat, maso se sýrem, dozlatova vypečenou slaninu, medovou cibulku a druhou půlku briošky potřenou kimchi majonézou.
  • Použité chilli
  • 1 lžíce chilli koření Barbecue seasoning
  • Ingredience
  • 100 g slaniny
  • 1 velká červená cibule
  • kostička másla
  • 300 g mletého hovězího
  • 2 plátky sýru Cheddar
  • 2 máslové briošky
  • 50 g kimchi
  • 100 g majonézy
  • čerstvý salát
  • velké rajče
  • Počet porcí 2
  • Doba přípravy 20 min
  • Doba vaření 5 min

video

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24 hod.

100 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 500 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu