
Postup
1 Na vodní lázni si rozpusťte čokoládu s máslem a důkladně vše smíchejte. Vejce smíchejte s cukrem a našlehejte je za pomocí šlehače. Našlehaná vejce poté opatrně zašlehávejte do čokoládové směsi. Poté přidejte prosátou hladkou mouku s kypřicím práškem a chilli práškem Pasilla. Vše důkladně promíchejte a vylijte na plech vyložený pečicím papírem.
Pečte v troubě předehřáté na 160 °C zhruba 30 minut. Po upečení dejte vychladnou a přes noc odležet do lednice.
Ingredience
- Použité chilli
- 1 lžíce Pasilla prášku
- Ingredience
- 350 g čokolády
- 250 g másla (pokojové teploty)
- 3 vejce
- 100 g cukr krupice
- 90 g hladké mouky
- 1 lžíce kypřicího prášku