Potřebujete poradit?      tel  +420 460 003 583     posta  eshop@thechillidoctor.cz

Bramboračka

Bramboračka

Postup

1 Nejprve si připravte sušené houby. Nasypte je do žáruvzdorné misky a zalijte je horkou vodou. Mísu zakryjte potravinářskou fólií a nechte houby nabobtnat. Mezi tím, co houby bobtnají, si ve velkém hrnci rozpalte máslo a orestujte na něm na kostky nakrájenou mrkev, celer a petržel. Jakmile začne zelenina chytat zlatavou barvu, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli. Vše nechte restovat do krásně zlatohnědé barvy.
2 Jakmile je směs hotová, zaprašte ji hladkou moukou, vytvoří se vám tak jíška. Do takto hotové směsi, přidejte na větší kostky nakrájené brambory, sušené chilli papričky Habanero a vše zalijte horkou vodou. Osolte, opepřete, přidejte na kousky nakrájený česnek, bobkový list, čerstvou nať z celeru, libeček, majoránku a mletý kmín. Polévku nechte vařit, dokud zelenina nebude měkká. Poté vyndejte chilli papričky a koření. Hotovou polévku můžete ještě posypat Habanero vločkami.

Ingredience

  • Použité chilli
  • 5 g sušených chilli papriček Habanero
  • Ingredience
  • 100 g másla
  • 300 g mrkve
  • 200 g celeru
  • 150 g petržele
  • 1 cibule
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 800 g brambor
  • 1,5 l vody
  • sůl
  • pepř
  • 3 stroužky česneku
  • 2 ks bobkového listu
  • 1 ks celerové natě
  • 1 ks libečku
  • 70 g sušených hub
  • 1 lžíce majoránky
  • 1 lžíce mletého kmínu

Video

Koupíte u nás

RYCHLÁ DOPRAVA

Odesíláme do 24h.

200 000 +

Spokojených zákazníků

DOPRAVA ZDARMA

U objednávek nad 1 000 Kč

BONUSOVÝ PROGRAM

Dárky k vašemu nákupu